Nyt misbrug alkohol

Nyt misbrug alkohol

Jeg ser hele tiden folk omkring mig ende op med et misbrug alkohol, og for at være helt ærlig, så gør det mig faktisk lidt ked af det. Der er jo slet ingen grund til, at det skal være på denne måde, og jeg ville da virkeligt også ønske, at det snart var gået op for folk, at det virkeligt er nødvendigt at undgå misbrug alkohol. Det er jo simpelthen bare som en sygdom der har spredt sig, og det er gået fra at være et festmiddel til at være et meget stort problem, som volder alle omkring os meget store problemer. Det er altså ikke ret godt, og jeg ville da virkeligt også ønske, at det rent faktisk ikke var på denne måde. Det er det dog, og det er altså også grunden til, at du virkeligt godt kan regne med, at du ender med at få et misbrug alkohol, hvis du ikke også passer på. Det vil jeg ikke håbe for dig, og jeg ved jo af gode grunde, at et misbrug alkohol er noget af det værste man overhovedet kan opnå.

Opnå et misbrug alkohol

Så hvis du nogensinde begynder at lege med tanken om at få et misbrug alkohol, så kan jeg kun fraråde dig det, og hvis du ikke vil høre på mig, så kan vi godt køre en tur, hvor vi tager lidt rundt for at se på de forskellige muligheder for et nyt sted til dig at bo med din nye misbrug alkohol. Jeg er også sikker på, at jeg gerne vil vise dig nogle af disse steder, og helt sikkert også nogle af de personer du kommer til at hænge ud sammen med, og dele dit misbrug alkohol med. Det er ingen ferie, og jeg vil derfor også anbefale dig, at undgå misbrug alkohol så vidt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *