Kan man virkelig stoppe en indbrudstyv med en SMS?

Kan man virkelig stoppe en indbrudstyv med en SMS?

Kan det virkelig være sandt, at en simpel SMS-besked kan betyde, at en indbrudstyv stikker halen mellem benene og forsvinder?

Ja, det kan det – næsten. Du skal blot have installeret et smart alarmsystem fra Miraca.dk til dit hus eller lejlighed. Systemet går i al sin enkelhed ud på, at du og fire andre udvalgte personer får tilsendt en SMS, hvis en indbrudstyv er på færde. På den måde kan du selv, din familie, dine naboer eller hvem der nu er nærmest, hurtigt tage affære og skræmme tyven væk. Det er en enormt smart alarmløsning til dit hjem!

Er det virkelig så simpelt?

Der er altså tale om en anderledes og mere effektiv form for alarm til hjemmet end den klassiske, hvor alarmsystemet er knyttet til en vagtmand. Denne privatalarm er smartere, fordi du kan vælge, hvem der skal have tilsendt en SMS. Dine naboer kan hurtigt skræmme tyven væk, men husk, at det selvfølgelig er politiets opgave at fange indbrudstyven. Og skulle du modtage en SMS, mens du selv befinder dig i huset, har du endvidere mulighed for at reagere lynhurtigt og søge flugt eller skræmme indbrudstyven væk. Det kan være forbundet med fare selv at prøve at fange eller overmande en indbrudstyv, fordi vedkommende måske er bevæbnet eller aggressiv.

Alarmerne til privatboliger fås hos Miraca.dk i forskellige størrelser og udgaver, alt efter hvor stor din bolig er, og om du bor i hus eller lejlighed. Få fagfolkene til at vejlede dig, så du kan finde netop den privatalarm, som passer bedst til dig og dit hjem. Prisklasserne varierer også, så der er noget for ethvert budget og behov. Et alarmsystem til hjemmet er nemlig altid en god investering, fordi den giver dig tryghed og ro i sindet.

For det at føle sig tryg er vel noget af det vigtigste for, at vi trives og føler og lykkelige og afslappede. Og når indbrudstyvene først opdager, at du (og måske endda hele dit nabolag) har installeret privatalarmer til jeres hjem, er det meget sandsynligt, at de vil droppe at gå på rov i jeres nabolag.

Det eneste du skal bruge, er – udover selve alarmsystemet naturligvis – en mobiltelefon og et par gode naboer, familiemedlemmer eller venner, som har bopæl i nærheden af dig.

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om denne smarte privatalarm, kan du klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *