Kan det virkelig passe, du kan få covers til iPad og iPhone til under en hund?

Kan det virkelig passe, du kan få covers til iPad og iPhone til under en hund?

Du kan sagtens få billige covers til din iPad og iPhone uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Så behøver du heller ikke ærgre dig, hvis coveret får en skramme eller to.

En iPad eller iPhone er en dyr investering. Derfor vil du sikkert gerne beskytte den mest muligt mod hverdagens slid og de skrammer og ridser, der nemt kan komme på både front og bagside – selv om du passer på.

Er du som folk er flest, investerer du sikkert i et af de dyre og lige så designer-lækre covers, der findes på markedet – blot for at opdage, at du bliver næsten lige så øm over for det, som du er over for den mobil eller tablet, som coveret beskytter.

Men hvorfor dog betale kassen for et dyrt cover, du bliver lige så ærgerlig over at beskadige som hvis det var indholdet? I dag kan du sagtens få covers til en pris lige under en hund, uden du behøver gå på kompromis med hverken design og kvalitet.

Ja, det passer! Tjek selv de tre eksempler, vi giver herunder.

Cover til iPad 4

ipad-2-3-og-ipad-4-laeder-cover-360-grader-rodI webshoppen max99.dk har de f.eks. et stort udvalg i covers til iPad 4, der giver lige så god beskyttelse med ridser og skrammer som langt dyrere covers.

De ser også lige så godt ud og kan fås i et utal af forskellige materialer lige fra aluminium over PU læder til kunstlæder.

Alle covers omslutter kanterne og har udskæringer til iPad’ens funktionsknapper og strømtilslutning. Du kan også få de smarte covers med en skærmbeskyttende klap, der samtidig fungerer som stander for din iPad. Så kan du have den stående på bordet og se film. Smart, ikk!

Så har du brug for et cover til iPad 4, så fås de her til priser helt ned fra 99 kr. uden at hverken kvalitet eller design er ringere end de langt dyrere covers, der kan købes mange andre steder.

Cover til iPhone 5

Da iPhone 5 kom frem, sprængte den rammerne for en iPhone’s størrelse. Den var højere, for at give plads til en større skærm.

På webshoppen max99.dk kan du selvfølgelig også finde masser af flotte og fantastiske covers til iPhone 5. Til under en hund kan du få eksklusive iPhone 5/5s covers i forskellige farver, der er lavet af kunst- og PU læder. De giver din telefon et trendy og luksuriøst udtryk og du kan trygt tage telefonen frem med dette cover på, for der er ingen der vil mistænke det for at være noget, du har købt så billigt.

Shoppen har både covers til iPhone 5 og 5s og de fås både med og uden skærm klap. Klap-versionen kan fås med kortholder og pengelomme og i en særlig feminin udgave med spejl, så du altid er sikker på at hår og makeup sidder, som det skal! Her finder du med garanti et cover til iPhone 5 eller 5s, der passer til dig din stil, uden at du bliver blanket af.

Cover til iPhone 6

iphone-6-usams-twinkle-stars-hard-coverMed iPhone 6 voksede størrelsen på Apples designperle endnu en gang. Med så stor og eksklusiv en telefon blev et cover et absolut must, for at beskytte enheden effektivt mod ridser og mærker. Samtidig voksede kravene til materiale og design, så coveret kunne komplimentere den smarte iPhone 6.

Men selvfølgelig kan du også få et cover til iPhone 6 til priser under 100 kroner. Igen i gode materialer som omslutter og beskytter din telefon og giver uhindret adgang til din iPhones funktionstaster og kamera helt uden besvær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *