Jeg kan huske mange ting tilbage fra min og min søsters barndom.

Jeg kan huske mange ting tilbage fra min og min søsters barndom.

Bland andet meget forskelligt slags slik som vi som børn elskede. Noget af det slik findes stadig den dag i dag, mens andet bliver ikke produceret længere. Jeg havde som barn en forkærlighed for slikkepinde og bolcher. Det samme havde min søster. Hvis vi skulle have blandet slik, skulle der helst være en masse bolcher iblandt. Den dag i dag spiser jeg ikke så mange bolcher som jeg gjorde som barn, men det er stadig rart at spise et godt bolche i ny og næ. Min søster inviterede en dag på middag, og da vi var færdige med at spise og skulle have dessert, stillede hun en bøtte frem med heede bolcher.

Bøtten fangede straks min opmærksomhed og jeg ville prøve et. Det endte ikke bare med et men adskillige stykker. De smagte bare så godt og mindede mig om bolcher fra min barndom. Min søster synes det samme og fortalte at hun havde bestilt dem et par gange allerede, fordi hun blev ved med at løbe tør for heede bolcher. Hun fortalte at det var dejligt nemt at bestille og bolche butikken havde rigtig mange slags bolcher at vælge imellem. Hun havde prøvet nogle forskellige slags, men heede bolcher var hendes foretrukne.

Jeg kunne kun give hende ret i at de smagte fantastisk. Jeg opdagede ikke, at jeg i løbet af aftenen havde puttet flere af disse heede bolcher i munden. Min kommenterede at jeg vist var blevet rigtig glad for heede bolcher. Jeg nikkede til hende mens jeg puttede endnu et bolche i min mund. Samme aften bestilte jeg selv heede bolcher og kan ikke vente på at smage flere, ligesom at tilbyde mine venner og familie at smage disse skønne bolcher fyldt med smag af sommer og skønne barndomsminder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *