Høretelefoner til action sport

Høretelefoner til action sport

At finde høretelefoner til crossfit, det er meget vigtigt og det tog mig tid at finde de helt rigtige. Jeg har nogle høretelefoner til løb, men de er ikke rigtige gode til crossfit. Man kan sige at udøve crossfit er meget mere voldsomt end bare at løbe en tur, og det kræver rigtig meget mere af dig, og du kommer virkelig til at svede.

Hvis du bare løber en tur, eller for den sags skyld udøver traditionel fitness, er der ingen problemer ved at have et headset på, stort set foregår både løb og fitness inden for rimelig kontrolleret rammer.

Jeg kan godt lide at køre høj “Death metal” når jeg træner, det får mig virkelig til at yde mit yderste, specielt Hammer Smashed Face med Cannibal Corpse for mig til at yde optimalt

Jeg fandt på den hårde måde ud af at jeg ikke kunne bruge et almindeligt headset til crossfit, når jeg jeg virkelig skal fyre den af..

Jeg går til crossfit for hold, der hvor man udøver øvelserne som et samlet hold.

Vi var i gang med den øvelse hvor hele holdet løber på en række, og alle her et stykke træstamme, der vejer ca 60-70 kg, på skulderen.

Jeg svedte som et svin det var ekstremt hårdt, vi skulle slå vores rekord, Hammer Smashed Face kørte for fuld skrue i mine øre.

Fordi jeg svedte så meget, begyndte min høretelefon at sidde skævt, jeg kunne ikke rette den til fordi jeg skulle også holde på træstammen, jeg kunne ikke stoppe, den der stopper under en øvelse skal give bajere efter træning. Men der skete det, jeg tabte mit headset, ham bagved trådte i headset og ledning, og for det ikke skal være løgn faldt han.

Der skete heldigvis ikke noget med ham, men jeg fik hans træstamme ned over mig, og faldt selvfølgelig også. Jeg derimod brækkede benet, og da jeg er postbud, et af dem der køre rundt på cykel, var jeg sygemeldt i meget lang tit.

Jeg brugte mig syge periode på at finde nogle høretelefoner, jeg kan bruge til crossfit, nogle der ikke falder af bare fordi man er en smule aktiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *