Formidling via video

Formidling via video

Formidling via video

Vil du gerne kunne formidle dit budskab klart og konkret via video? Vil du gerne kunne nå så mange modtagere som muligt og samtidig gøre det teknisk rigtigt?

Det kræver selvfølgelig først og fremmest, at du har noget at fortælle om, som andre kan bruge. Det, der er endnu vigtigere, er hvordan du formidler dine idéer og tanker til andre. Vil du gerne lære det, så kan du vælge at købe Torben Wieses online kursus i professionel videoformidling. Kurset består af 25 uddybende videoer og udbydes af Habitmanager.com gennem Saxo.com. Kurset består af flere dele. Før, under og efter optagelserne. Kurset koster under 500 kr. og du kan få et par gratis prøver, inden du køber. Det er videoerne ”Velkommen til professionel videoformidling”, ”Hav noget på hjertet” og ”Nok er Nok”, du kan se inden du beslutter dig for, om kurset er noget for dig.  Alle tre hører under den første del af kurset – Før optagelserne.

Andre titler på kurset er bl.a. ”Sådan sælger du dine budskaber”, ”3 punkter der holder dine seere fanget”, ”Drop dine floskler” og ”Gode afrundinger og sidstehåndsindtryk”. Du kan også lære, hvordan du bruger humor på en god måde i dine budskaber. Desuden er der en video, der omhandler affiliate, som er en ny måde at sælge produkter på. En affiliate er i e-handel sammenhæng en person eller virksomhed, der leder trafik hen til et affiliate netværk. Men alt det kan du lære mere om i videoen og ellers er det bare at søge på nettet om emnet.

Hvad får du mere?

Kurset giver dig konkrete værktøjer og skemaer samt masser af tips og erfaring fra Torben Wieses egen karriere som foredragsholder og formidler af budskabet ”Bryd vanen”. Torben har en årelang karriere bag sig og har blandt meget andet udgivet bøger om vanebrydning og at være til stede i nuet. Han er desuden blevet valgt til Danmarks anden mest motiverende foredragsholder. Så han ved hvad han snakker om, når han fortæller om, hvordan man får folk til at lytte til ens budskaber. Han er også selv en rigtig god formidler af sit eget produkt. Han er nemlig blevet valgt som en af de mest motiverende foredragsholdere i Danmark.

Så går du med en lille formidler i maven, så er dette kursus måske lige det, der kan give dig værktøjerne til, at du kommer i gang med selv at stræbe efter at blive den bedste formidler du kan blive og få dit budskab ud på den helt rigtige måde. Kurset kan du bruge uanset om du vil ramme en lille niche eller om hele verden er din målgruppe.

På Saxo.com kan du i øvrigt finde andre online kurser fra Torben Wiese. Du kan købe kurset ”Værdifulde vaner og gennemslagskraft i salget”, som handler om at optimere de udadvendte salgsindsatser og opnå dine mål gennem bedre og mere målrettet salgsarbejde. Kurset ”Den Professionelle foredragsholder og formilder” kan også købes på Saxo.com. Dette kursus kan lære dig, hvad du skal gøre før, under og efter, du er på scenen og hvordan du gør dit foredrag anderledes end andres. Disse kurser består også af en række videoer og koster det samme som videoformidlingskurset.

Du læse mere om Torben Wiese på hjemmesiden http://habitmanager.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *