Kan det virkelig passe, at du kan få skåret en tredjedel af prisen på din menu på en fin gourmet-restaurant i København eller Århus?

Kan det virkelig passe, at du kan få skåret en tredjedel af prisen på din menu på en fin gourmet-restaurant i København eller Århus?

Kan det virkelig passe, at du kan få skåret en tredjedel af prisen på din menu på en fin gourmet-restaurant i København eller Århus?

Vi er kommet under vejr med, at flere københavnske gourmet-restauranter slår op til 1/3 af prisen, bare du bestiller i forvejen. Kan det virkelig passe?

Forleden havde en fælles bekendt af redaktionen flottet sig og inviteret kæresten på en finere gourmet-restaurant midt i den indre by i København. Det lød bestemt som et af de dyre steder og maden havde da også været vildt exceptionel og lækker. Kæresten havde følt sig værdsat og aftenen var endt med hjemlig hygge af bedste slags.

Så det var en meget veltilfreds ung mand, vi løb ind i og han begyndte straks at blære sig med hvor fantastisk en oplevelse, det havde været – endskønt han dog undlod de mere slibrige detaljer fra det, der fulgte efter restaurantbesøget.

Jeg fik endda rabat!

Uha, hvor maden havde været eksklusiv og uha hvor var det lækkert anrettet og serveret på store, flotte og perfekt temparerede tallerkener. Tjeneren havde været flink og havde belevent guidet vor ven til det helt perfekte valg af vin. Alt havde bare været spitzenklasse.

Ikke et øje var tørt her på redaktionen og så kom sandheden endelig for dagen.

– Ved I hvad det bedste var, grinede ungersvenden larmende og det gjorde vi ikke.

– Jeg fik det med et afslag på 1/3 af prisen. Det eneste jeg betalte fuld pris for var vinen, sagde han og slog pralende ud med armene som en lystfisker, der skulle vise hvor stor hans fangst var – med løgn og omkostninger.

Gourmet-restaurant i København med 33 % rabat?

Vi kiggede begge lidt på hinanden og udbrød så det velkendte ”Kan det virkelig passe!” og rykkede lidt tættere på den unge herre og forsøgte at se truende ud. For den hemmelighed ville vi begge gerne kende – især med det resultat!

Ikke overraskende så vor ven rimelig forskrækket ud.

– Ja, ja, den er god nok, stammede han. I kan selv gå ind på earlybird.dk og se tilbuddene.

– De har fundet en række gode gourmet-restauranter i både København og Århus, der giver op til 33 % rabat på udvalgte menuer på bestemte tider af dagen. Derved kan de få fyldt restauranten op på de tidspunkter på dagen, hvor der ellers ikke er så mange, der bestiller bord – eller hvad ved jeg, fortsatte han og hev sin iPhone op af lommen og fandt hjemmesiden frem.

– Se selv, sagde han og rakte telefonen frem mod os.

– I vælger bare om I vil spise i Århus eller i København, hvor mange I kommer og hvornår på dagen I har tid, så viser de hvilke tilbud, der gælder på det tidspunkt – og der er altid som minimum slået 1/3 af prisen.

– Jeg prøvede det også en gang, jeg var i Århus, fortsatte han uopfordret, og hende jeg var ude at spise med, havde taget en flaske vin med. Tænk jer, det var helt i orden med restauranten!

Så nu ved vi, hvad vi skal undersøge næste gang, vi vil vide, om det virkelig kan passe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *