Fedt med pillefyr

Fedt med pillefyr

Jeg kan slet ikke huske, hvorfor jeg købte et pillefyr første gang for mange år siden, men jeg ved, at det var en god ide, og jeg ved også, at jeg langt fra har fortudt det siden. Jeg ved samtidigt også, at jeg ikke kommer til at fortryde det fremover. Man kan jo godt sige, at man ikke får ret meget ud af at gøre det, og derfor vil jeg altså også mene, at du virkeligt skal sørge for at købe dig et pillefyr mens du har råd. Hvis du ikke har råd, så vil du også indse, at det er på tide at spare op. Jo før du begynder at spare op, jo før vil du jo have råd til et pillefyr, og jo før vil det også begynde at gå dig bedre. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg syntes sådan set også bare, at det i det mindste er værd at overveje. Det er i hvert fald meget tvivlsomt, at du kommer til at fortryde dit valg fremover. Det er jo sådan, at når man først har fået sig et pillefyr, så er det som altid, at man også kommer til at holde mere og mere af det med tiden.

Glad for pillefyr

Så selvom at du måske ikke tænker, at et pillefyr er det rette for dig, så vil jeg helt klart mene, at du skal passe på med at undervurdere et pillefyr, og jo før du har indset, hvor mange penge du sparer på elregningen med et pillefyr, jo før vil du også begynde at spare op. Det er altså slet ikke dumt, og jeg vil da helt klart også mene, at du virkeligt skal begynde at overveje denne mulighed. Det er altså slet ikke så dumt som man skulle tro, og det er faktisk utroligt billigt at have et pillefyr i længden. Det er jeg trods alt langt fra den eneste der siger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *