Det kan man i Blackjack

Det kan man i Blackjack

En af de tilbagevendende problemer jeg støder på, når jeg tager rundt som dealer på casinoerne, det er at mange hobbyspillere af blackjack simpelthen ikke forstår blackjack reglerne. Det kendetegner primært blackjack, og i langt mindre grad de andre gambling discipliner som poker og roulette. Der er blandt splitregelen i Blackjack, som rigtig mange mennesker har meget svært ved at forstå. Nedenfor giver vi lige en forklaring på nogle af de mest underlige regler ved blackjack.

Kan det virkelig passe man kan splitte?

Og ja det kan det godt. Det er faktisk nogle ret simple regler for at splitte det kan du læse på denne guide til blackjack regler. Det sagt så er regelen i Blackjack at at hvis man får to ens kort. så kan man dele dem op, og så at sige doble indsatsen. Det sker rigtig ofte når folk har to esser. Så er sandsynligheden for at få blackjack meget bedre, der  er en stor sandsynlighed for at der rammer en 10’er, da både selve 10’eren og alle billedkort har en værdi på 10. Det er derfor en rigtig god ide at spille på to heste når man får to esser.

 

Kan det virkelig passe man kun kan få blackjack med to kort?

JA den er god nok. Man kan få værdien 21 på mange kombinationer, men den rigtige kombination, der består af et es og et billedkort det er hvad man kalder blackjack. Hvis du har en 2’er, en 8’er, en knægt og et es, så har du 21, men du har ikke blackjack. Det skal være den præcise kombination et billedkort og et es for at der er blackjack.

 

Jeg håber dette besvarede nogle af dine spørgsmål om blackjack. Hvis det ikke hjalp kan du finde blackjack regler via linket ovenfor.

Godt nytår og må kortene være med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *