Derfor koster håndkøbsmedicin det samme online og i butikken

Derfor koster håndkøbsmedicin det samme online og i butikken

Derfor koster håndkøbsmedicin det samme online og i butikken

Du er sikkert vant til at kunne spare en smule penge ved at købe dine ting online.

 

Din computer, mobiltelefon og endda din mad er billigere her.

 

Men det gælder ikke for håndkøbsmedicin, du kan købe flere og flere steder online eftersom Lægemiddelstyrelsen uddeler flere og flere tilladelser. Priserne er nemlig bestemt ved lov og der er derfor ikke så meget at rasle om.

 

Og det er ikke engang fordi butikkerne tjener så forfærdeligt mange penge igen. Det er en offentlig hemmelighed hvordan apotekerne stort set ingen penge tjener på at sælge medicin og i stedet må sælge shampoo, tandpasta og andre ting for at skabe en god og sund forretning.

 

Du kan være heldig at spare en smule penge ved at købe din håndkøbsmedicin i udlandet, men dette frarådes. Danmark har nogle meget høje standarder på området og køber du i udlandet risikerer du at købe medicin, der ikke er tilladt i Danmark af gode grunde. Hold dig i stedet til danske butikker og danske virksomheder, når du køber fx medicin, kosttilskud og håndkøbslægemidler.

 

Vær i øvrigt opmærksom på, at det kan være decideret strafbart at købe medicin uden for EU, hvis du har videresalg in mente (og livsfarligt uanset).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *